Huisartsenpraktijk Kernhem

Patiëntenomgeving Inloggen

Nieuws

Hieronder treft u onze actuele nieuwsberichten aan, klik voor meer informatie.

Keuringen

U bent van harte welkom om uw grote of kleine medische keuring door ons te laten verzorgen. 

Open voor nieuwe inschrijvingen

Huisartsenpraktijk Ederveen/Kernhem voorziet in behoefte

Thuisarts.nl
Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid Gemaakt door artsen

Thuisarts.nl geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Huisartsen gebruiken de website om uitleg te geven aan hun patiënten.

Regel uw zorgzaken online
Een service van uw huisarts

Met de gratis Uw Zorg online app regelt u eenvoudig en veilig allerlei zorg direct online bij uw eigen huisarts. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken of een persoonlijk bericht sturen.

Uw medische gegevens delen?

Op Volgjezorg kunt u uw toestemming regelen. Voor de huisarts. Voor de apotheken. Zodat zij andere zorgverleners kunnen helpen met informatie voor goede, veilige en snelle zorg aan u.

Huisartsenpraktijk Stroe

De huisartsenpraktijk van Marian Wagner in Stroe is onlangs overgenomen door Huisartsenpraktijk Ederveen. Wagner stopte eind mei als huisarts en apotheker en ging met pensioen. Opvolger Bertus van Dijk (59) kiest voor een moderne en efficiënte aanpak. Hij werkt met een team specialisten en stelt als Gezondheidscentrum Stroe de Stroeënaren een completere zorg aan te bieden.

Praktijkkeurmerk

Onze huisartsenpraktijk heeft de accreditatie van het Nederlandse Huisarts Genootschap ontvangen. Dit is een keurmerk voor huisartsen praktijken die werken aan verbetering van de zorg.

Levensgevaar? Bel 112! Spoedgevallen 0318-745222 en buiten openingstijden de Huisartsenpost 0318-200800